13. elokuuta 2012

"PutkiputkiPUTKIIIII!!!"

Tänään meillä oli toinen pentuagilitykerta. Uutena juttuna tuli rengas. Siellä tehtiin myös vähän lisää putkea, keppejä ja pari hyppyä. Seuraavalla (ja viimeisellä) kerralla tutustutaan kontaktiesteisiin :)

Aapo oli tapansa mukaisesti hepulissa. Se on ihan hulluna putkeen! Oikeasti niiiin innoissaan, että kävi ravaamassa sitä edestakas useampaan otteeseen, kun oli meidän vuoro kokeilla radanpätkää...

Automatkat sujui hienosti penkillä, koska tarpeeksi isoa takakonttia ei tällä kertaa ollut. Jäljelle jääneillä nakeilla sitten tokoiltiin Leevin kanssa kotona. Oli mukavaa saada vähän rauhallisempi koira häslääjä Aapon tilalle ;)

3 kommenttia:

  1. Agi on kyllä kivaa! :D Moni on ihmetellyt kun bokseri käy agilityssä, mutta kaikki kouluttajat on ainakin aina vaan kehunut hirveesti kuinka hyvä koira bokseri on siinä lajissa! :)

    VastaaPoista
  2. Annoin teijän blogille Liebster palkinnon & samalla haastan jakamaan palkintoa eteenpäin omille suosikki blogeille! :)

    http://yleinenkaaos.blogspot.fi/2012/08/h-liebster-blog.html

    VastaaPoista
  3. Eeva, jep, agi on kivaa! :D Aapolta löytyy vauhtia siihen lajiin, kunhan saadaan ikää, terveyttä ja ohjaajalle älliä niin katsoo pääseekö ihmiset ihmettelemään meidän bokseria... :)

    Kaaos, kiitos kovasti! :)

    VastaaPoista