29. elokuuta 2012

Aapolaisen treenailut

Voisin heti alkuun pahoitella tätä päivittelyä... Koulu ja harrastukset on onnistuneet hyvin viemään vapaa-aikaa pois blogin kirjoittelusta. Yritän olla aktiivisempi! :) Kuvat on viime viikolta.

Tiistaina 22. päivä meillä alkoi siis Aapon kanssa agilitypainotteinen pentukurssi. Ensimmäinen kerta oli tottelevaisuutta: harjoiteltiin katsekontaktia, sivulletuloa, seurattiin namikättä sekä tehtiin lämmitysliikkeitä, jotka oli erilaisia pujotteluja jalkojen välistä ja pyörimistä.

Aapo ei millään malttanut ottaa kontaktia, kun oli monta kaveria ympärillä! No, saatiin se sitten lopuksi pari kertaa onnistumaan. Sivulletulo sujui aika mallikkaasti ja pujottelut + pyörimiset meni namia seuratessa mukavasti. Kotona on tooosi ahkerasti harjoiteltu katsekontaktia sisällä ja ulkona, ja se sujuu nyt tosi hyvin! Sivulletuloakin on treenailtu, lämmittelyliikkeitä unohtamatta.


Tänään oli vuorossa agilitya. Aapolle olikin jo aika tuttua juttua, sillä tutustuttiin pöytään, keppeihin, putkeen ja hyppyyn. Muut sujui tosi mallikkaasti, paitsi pöytä - sille se kiipesi kaksi kertaa ja sitten ei meinannut millään suostua, kunnes saatiin kolmannen kerran ja jätettiin homma mietintämyssyyn. Putki piti lempparipaikkansa, ja se kun oli tehty pari kertaa niin oltiin aivan liekeissä :) Alkuintoilun jälkeen Aapo jaksoi taas vähän paremmin keskittyä minuunkin ja tuli siinä sitten välillä treenailtua katsekontaktia sun muuta omaa vuoroa odotellessa.



Leevi ja Aapo ne jaksaa riekkua ulkona vaikka millä mitalla, kuten kuvista varmasti huomaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti