23. kesäkuuta 2012

Vaavi ja Junnu

Olin tässä 15.-21. päivä rippileirillä, minkä takia en ole päässyt kirjoittamaan teille, mutta nyt asia korjaantuu! Tällöin oli kyllä Vaavia ja Junnua kova ikävä :)

Aapo on kasvanut ihan mahdottomasti! (huomasin sen heti ensimmäisenä, kun palasin kotiin) Vaavi jaksaa viipeltää ulkona niin pallon, frisbeen kuin minkä tahansa muun lelun perässä - huh sitä vauhdin määrää! Aapo tykkää tosi paljon kantaa esineitä suussaan. Nyt on pureskelukin lisääntynyt huomattavasti, kädet ja jalat näyttää aika herkullisilta.. Tämä pentu ei myöskään hevillä luovuta vaan jaksaa vängätä vastaan. Korvatkin pitäisi kohta puoliin teipata.


Leevikin voi hyvin. Punkkitili on auennut, mutta onneksi junnulla on ollut vain kaksi punkkia, ja toinen ei ollut edes ehtinyt imeä verta. Leevin kanssa ollaan myös juostu tosi paljon ulkona frisbeen ja pallon perässä. Vauhtia löytyy tältäkin, vaikka Leevi tulee kyllä häviämään Aapolle sata nolla! Pitäisi opetella joitain uusia temppuja, olisiko kellään mitään ehdotuksia? Myös tokoa ja jälkeä pitäisi treenata Leevin kanssa. (kurssille osallistuminen olisi jees, jos vain saisi aikaiseksi ilmottautua)


Olen saanut päivitettyä kuvagalleriaan uusia kuvia, joten jäljellä on vielä kotisivut. Lupaan yrittää saada ne mahdollisimman nopeasti kuntoon!

Hyvää jussia kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pikku ruttunaama Aapo! <3 (:
    Eikä tuo Leevikään hullumman näköinen ole! Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!

    Se ihanuus haihtuu siinä vaiheessa, kun kädet muuttuu leluja paremmaksi vaihtoehdoksi.. ;)

    VastaaPoista