3. kesäkuuta 2012

Miinanraivaajan Aapo

Nyt on Aapo (Miinanraivaajan Aapo, bokseri, s. 9.4.12) meillä! Aapo käytiin hakemassa meille eilen kahden aikaan. "Pavski" on kiltti, sosiaalinen ja aika rohkea pentu.

Leevi oli aivan hepulissa uudesta pennusta ja tahtoi heti aloittaa leikkimisen. Suuri ahdistelu pelotti Aapoa, joten pentu laitettiin häkkiin "turvaan". Leevi sai tehdä tuttavuutta ulkopuolelta. Ekana päivänä niitä pidettiin näin erillään, mutta tänään Aapokin halusi jo vähän leikkiä Leevin kanssa -koko ei vaan ihan riitä siihen-, eikä iso poika enää pelota sitä. Leevi nuoleskelee Aapon korvia ja tassuja, jotka se välillä tunkee ulos häkistä.

Eiköhän nämä tule hyvin juttuun keskenään, harmi vaan, että Leevi on noin hulivili eikä osaa juurikaan varoa pikkusta :)

4 kommenttia:

  1. Anonyymi4/6/12

    ONNEA PENNUSTA EMMA! Onko aikaista kysyä, että minkälaiseen touhuamiseen aiot tästä kaveria? :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!

    Toko ja jälki on tämänkin kanssa vahvoilla. Kyllä agilitykin houkuttelee, kun olisi vähän kevyempi koira, mutta katsoo nyt millanen tästä kehittyy, samoin tuo terveyspuoli :)

    VastaaPoista
  3. NO EIKÄ MIKÄ KAKARA!!! <3

    Eipä siinä kauaa mee kun sun bokserivauvas pistää kovempaa vauhtia menemään kun Leevi, nimim. kokemusta löytyy x)

    VastaaPoista
  4. Aapo viipottaa nyt jo ihan hurjaa vauhtia! :D Innolla ootellaan miten vauhti kasvaa, kun poitsu ite kasvaa.. Tulee kyllä viemään Leeviä sata nolla ;)

    VastaaPoista