9. kesäkuuta 2011

Pesupäivä

Kuten otsikosta voi päätellä, meillä oli tänään pesupäivä! :)

Ensin pestiin Despi, joka tapansa mukaan nautti pesusta täysin siemauksin. Seisoi niin nätisti eikä lähtenyt missään välissä pesun aikana juoksentelemaan. Lopuksi muutamat isot ravistelut, jonka jälkeen hölkättiin kuivattelemaan terassille.

Despi jätettiin makoilemaan terassille ja vuoroon pääsi Leevi. Pahaa aavistamaton kakara vietiin saavin luo ja kauhaan otettiin vettä. Hölmö yritti vain juoda sitä! Ensinki laitettiin kädellä vähän vettä ja toinen kummasteli. Sitten kaadettiin loput päälle ja Leevi säikähti. Aluksi vähän poukkoili ympäriinsä, mutta sitten asettui seisomaan suht nätisti. Hölmöinä ei tajuttu (kun vasta liian myöhään) että Despi olisi voinut näyttää Leeville esimerkkiä, miten olisi pitänyt olla :)

Leevikin vietiin terassille Despin luo. Kummatkin olivat tosi nätisti, sai olla ylpeä! Vähän ajan päästä Leevi alkoi kuitenkin olemaan vähän levoton ja äänteli sen mukaisesti. Vähän pyyhkeillä kuivattiin Despiä (joka oli taas nätisti) ja sitten Leeviä (joka vain puri pyyhettä). Sisälle mentiin, kun kummatki alkoivat olla aika kuivia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti