24. kesäkuuta 2011

Jälkikoirat

Käytiin pari päivää sitten eläinlääkärissä Despin kanssa. Ell kattoi silmän ja määräsi silmätippoja 3 kertaa päivässä 5 tippaa sekä antoi antibioottipiikin. Despi oli tosi nätisti eikä yhtään murissut! :)

Sitten pääaiheeseen: tänään tehtiin Leevin ja Despin ekat (nakki)jäljet! Kummatkin sai kaksi jälkeä, eli jouduttiin tallustelemana yhteensä neljä kertaa halki pihamaan, itse tein kolmet jäljet. Despille oli pidemmät kuin Leeville, Leevin eka jälki oli kyllä turhan lyhyt. Nakit kelpasi pojille hyvin.


Ensin vuorossa oli Leevi. Se kävi hyvin istumaan alussa ja aloitti hyvin. Pientä kiiruhtamista meinasi olla, kun nakit oli niiiiiin hyviä! ;) Toinen jälki meni myös ihan ok. Kummallakin jäljellä tuli ohitettua parit nakit.

Despin jäljet meni hyvin. Eka jälki tosi hyvin! Despi meinasi ohittaa yhden nakin, mutta muuten seurasi jälkeä tarkkaan. Toisella jäljellä Despi hyppäsi kahden ohi, mutta tunnollisesti tuli myöhemmin hakemaan ne pois ;)

Jäljen jälkeen piti vähän poseerata:


Ajattelin asettaa muutamia tavotteita Leevin suhteen; kun Leevi täyttää 6 kk, se osaa täydellisesti seuraavat käskyt: istu, maahan, sivu, seiso, seuraa, tule, odota, paikka, irti, nouda. + Hihnakäytös, hampaiden näyttäminen, kynsien leikkuu ja harjaaminen onnistuu ongelmitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti