25. joulukuuta 2011

¡Feliz Navidad!

Valitettavasti en eilen päässyt kirjoittamaan teille hyviä jouluntoivotuksia, koska perheen kanssa ollaan oltu Gran Canarian lämmössä (ah, auringossa parhaimmillaan 30 astetta!) 17. päivästä asti ja vasta eilen illalla tultiin kotiin. Lomamatkan seurauksena Leevi oli hoitolassa ja ylpeänä voin kertoa, että Leevi käyttäytyi oikein mallikkaasti - mitä nyt aluksi ei halunnut mennä häkkiin - eikä räyhännyt toisille koirille ja saa kuulemma tulla sinne toisenkin kerran! Hoitolaan saapunut koiravanhus Mane vaikutti Leevistä tosi kivalta kaverilta, se olisi nimittäin halunnut päästä leikkimään herran kanssa :)


Leevi haettiin pois eilen illalla kymmenen aikaan. Olihan se mukava jälleen näkeminen, häntäkin vispasi vähän. (mitä, niin pieni ikävä meitä?!) Leevin ensimmäinen joulu ja jouluaatto vietetään lähes kokonaan hoitolassa. No ei se mitään, lahjoja poitsu sai kolme ja ne kaikki olivat luita; kaksi syötävää mallia ja yksi pantaan kiinnitettävä laatta, jossa lukee kaunolla "Leevi".

Ydinluuta ei paketoitu ja voin sanoa, että se on aika ällöttävän näköinen, mutta varmaankin maukas, koska Leevi jäysti sitä 2,5 tuntia, kunnes oli ruoka-aika. Toinen luista tuli meidän mummolta ja se on paketoitu; kahdeksan aikaan se avataan! Laitan tänne sitten videon, miltä se avaaminen näytti... Laattaluu laitetaan Leevin pantaan, kunhan löydetään pikkuinen rengas, mihin sen voi kiinnittää. Se hankittiin muuten Gran Canarialta, kun ei viitsitty adoptoida Leeville kaveriksi yhtä söpöä koiranpentua.. ;)


Postauksen kuvat on otettu tänään ja katsotaan, jos saisin julkaistuksi vielä vähän lisää "joulukuvia". :) Eli nyt pitäisi saada kamera käteen ja Leevi posettamaan!


Ja vielä joulupäivän lopuksi Leevi haukahtaa kaikille
Hyvää joulua!
¡Feliz Navidad!

1 kommentti:

  1. Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta 2012! :) Kirjottelepas tänne sit, mitä Leevi sanoo raketeista ;)

    VastaaPoista